' In waarme simmerjûn yn desimber' met Adri de Boer, Folkert Wesseling & Opus 3

25-nov-2016

' In waarme Simmerjûn yn desimber ' met Adri de Boer, Folkert Wessling en Opus3

Theatertalent Folkert Wessling en troubadour Adri de Boer hebben de handen ineengeslagen voor het opzetten van een avondvullend programme in en bij het NOV busmuseum in Ouwsterhaule. Folkert heeft nu 5 jaar samengewerkt  met het NOV busmuseum met als hoogtepunt het succesvolle theaterspektakel BUSterbaarlik.  Het publiek zal worden getracteerd op theater van Folkert, Wesseling zang van Adri de Boer en het koor Opus 3 uit Dokkum. Maar dat is niet alles, alleen dat wordt nu nog niet verklapt.

Voor de afsluitende voorstelling van ‘ BUSterbaarlik’ werd Adri gevraagd  mee te reizen en muzikale invulling te geven. Dit werd door beide mannen als een enorme kick en drive ervaren en hebben daardoor de handen ineen geslagen voor  ‘In Waarme Simmerjun Yn Desimber’  waar theater en  muzyk zowel in het museum laswel in de sferische oldtimer bussen gaat plaatsvinden.

Mogelijk is het ijzig en koud buiten  in deze tijd, maar als u ziet en hoort wat er allemaal in de bussen stapt, lijkt het wel zomers warm. Een arrangement met vele verrassingen en.............'poeiermolke’.

Kaarten bestellen kan via telefoonnumer 0513-795068

Of mailen naar :

De kaarten €15,- p.p. inclusief twee consumpties om warm te blijven.

De voorstellingen zijn op 9, 10, 11, 15 en 16 December en beginnen om 20.00 uur.

Let op. Per voorstelling zijn er maar 50 kaarten beschikbaar.